Wat doen wij?

De VMBO matchmaker bestaat uit Irene de Jong, projectleider, en Mariska de Wit, projectmedewerker. Zij werken vanuit Kunst Centraal, de provinciale organisatie in Utrecht op het gebied van kunst- en cultuureducatie.

Wil je meer weten over de regeling Versterking cultuureducatie? Wil je meer doen met cultuureducatie maar weet je (nog) niet goed hoe? Kun je wel wat hulp gebruiken bij het schrijven van het projectplan of de aanvraag? Ben je op zoek naar een geschikte cultuuraanbieder? Of heb je behoefte aan praktische tips en inspiratie? Neem vooral contact met ons op: vmbomatchmaker@kunstcentraal.nl of 030-65 95 520.

 

 

Irene de Jong

“Toen de vacature voor VMBO matchmaker voorbij kwam lonkte een oude liefde: het voortgezet onderwijs. En dan ook nog eens het vmbo, de doelgroep waarvan ik uit ervaring weet dat het een hele kunst is om ze te verleiden met kunst. Ik kijk er naar uit om samen met scholen, kunstenaars en culturele instellingen te zorgen voor succesvolle matches, waar alle partijen – en vooral de leerling – beter van worden.”

 

Mariska de Wit

“Door mijn eerdere werkervaring voor het voortgezet onderwijs en Kunstbende Utrecht sprak de VMBO matchmaker mij enorm aan. Ik gun de vmbo scholen en de leerlingen mooie, onvergetelijke kunst- en cultuurervaringen en wil ze graag helpen om die ervaringen waar te maken met behulp van deze regeling.”